System informacji rynkowej na potrzeby handlu zagranicznego - stan obecny i perspektywy. - Walter, H.
Informácia o trhu. Potreby informácií jednotiek zahraničného obchodu o trhu. Domáce inštitúcie zaoberajúce sa informáciami o trhu a charakteristika ich činnosti. Informácie o trhu v západných krajinách a ich publikácie. Perspektívy rozvoja systému informácií o trhu v Poľsku.