Komoditní termínové burzy v současném světě 1. - Kouba, J.
Príčiny a história vzniku komoditných búrz. Základné podmienky fungovania komoditnej burzy. Jednotlivé druhy búrz a porovnanie komoditnej burzy s burzou cenných papierov. Prehľad významných komoditných búrz vo svete. Základné kontraktné podmienky na vybratých komoditných termínových burzách.