Leasing - moderní způsob podnikání (právní aspekty). Dokonč. - Fridrich, F.
Skúmanie priebehu a nástrojov leasingovej operácie podľa čs. právnych predpisov. Význam doby amortizácie a postupu odpisovania základných prostriedkov pre leasing. Nedostatky súčasnej právnej úpravy o odpisovaní. Daňové aspekty leasingu. Započítateľnosť predmetu leasingu prenajímateľovi a nájomcovi. Náčrt postupu pri určovaní, či leasingová zmluva podlieha, alebo nepodlieha dani z obratu.