Možnosti statistického sledování stínové ekonomiky v současných podmínkach. - Zelinka, L.
Značná závislosť občanov i organizácií v ČSFR na tieňovej ekonomike. Tieňová ekonomika a prístupy k nej v zahraničí. Situácia v ČSFR. Určenie predmetu sledovania a postup štatistických orgánov. Určenie troch determinant a zoznam vybraných problémových okruhov.