Business time perceptions and national cultures: a comparative survey. - Usunier, Jean-Claude
Správanie sa v oblasti času je výrazne ovplyvnené kultúrnymi návykmi. Dochádza k nedorozumeniam najmä v medzinárodných obchodných rokovaniach. Skúma sa súvisiaca literatúra a predladá empirická metóda uplatnená v súbore piatich krajín.