Co bráni rozvoji vzájemného obchodu. - Peltoranta, P.
Analýza prekážok zvýšenia objemu obchodnej výmeny medzi ČSFR a Fínskom, ktorý je nízky napriek nulovým obojstranným clám. Nedostatočná informovanosť. Veľký záujem fínskych firiem o nadviazanie kontaktov. Pozitíva ČSFR a oblasti, kde je možné nadviazať spoluprácu. Financovanie nie je problémom.