K aktuálním otázkám čs. finských obchodních vztahů. - Nováček, Vladimír
Zmeny legislatívnych podmienok v oblasti obchodu medzi ČSFR a Fínskom od apríla 1990. Znižovanie objemu vzájomného obchodu napriek zlepšujúcim sa podmienkam a jeho príčiny. Hospodárska recesia vo Fínsku. Výzva obom stranám využiť existujúce výhodné možnosti obchodovania.