Na pomoc firmám, které se chtějí uplatnit v zahraničí. - Savolahti, H.
Oblastný riaditeľ fínskej asociácie zahraničného obchodu informuje o podmienkach vzájomného obchodovania medzi ČSFR a Fínskom. Prehľad niektorých plánovaných podujatí. Kontaktná adresa.