Obchod Východ-Západ 1990 a perspektívy 1991-1992. - Stankovský, J.
Analýza hlbokých zmien v hospodárskej a politickej štruktúre krajín Východu. Zmeny, ktoré prebiehajú v zahraničnom obchode Východ-Západ. Stav v r. 1990. Rastúci význam obchodu so Západom pre východné štáty. Pozitívne zmeny v tovarovej štruktúre. Zvyšujúca sa zadĺženosť východných štátov (asi 160 mild USD). Formy a možný rozsah západnej pomoci. Perspektívy i krátkodobé vyhliadky obchodu Východ-Západ.