Podľa princípov svetového obchodu. - Hanuliak, L.
Právnou normou, ktorá regulovala dodávky tovaru v rámci RVHP boli Všeobecné dodacie podmienky RVHP (VDP). Prehľad o tom, ako sa s bývalými členskými štátmi RVHP a s druhými štátmi uskutočňuje transformácia záväzkov prijatých v rámci VDP na nové medzinárodné podmienky.