Viedenský dohovor. 2. Zmluvy o medzinárodnej kúpe tovaru. - Klučka, Ján
Aplikácia požiadaviek Viedenského dohovoru OSN z r. 1980 o zmluvách o medzinárodnej kúpe tovaru. Problém viazanosti oferenta (navrhovateľa) vlastnou ponukou. Zrušenie návrhu. Akceptácia návrhu, súhlas obláta. Lehoty pre prijatie ponuky. Možnosti protinávrhov obláta. Uzavretie zmluvy.