Zahraniční obchod ČSFR - USA. Aplikace všeobecného systému preferencí USA na dovozy z ČSFR. - Kašparová, J.
Zmluvný rámec nových obchodných vzťahov. Štatistické údaje o čs. zahraničnom obchode s USA. Colné zaťaženie vybraných položiek, dodávaných do USA. História vzájomného obchodovania. Všeobecný systém preferencií a jeho vplyv na podmienky čs. vývozu do USA v praxi.