Kontrola vývozu v Německu. Důležité zásady a omezení ve vztahu k zemím střední a východní Evropy. - Staufer, J.
Prehľad zákonných opatrení, ktorými SRN vo výnimočných prípadoch obmedzuje hospodárske styky so zahraničím, ktoré sú inak takmer úplne liberalizované. Motívy obmedzení, platné obmedzenia a spôsob kontroly ich dodržiavania.