Warunki pobudzania rozwoju przemyslu. - Kotowicz, J.
Referát na konferencii v r. 1991. Prehľad problémov spätých s riadením poľského vývozu. Základné systémové úpravy vývozu v programe stabilizácie. Vecné efekty vo vývoze v r. 1990. Fungovanie systému podnecovania vývozu v r. 1991. Diskusie o kurze poľského zlotého. Založenie spoločnosti na poisťovanie vývozu do ZSSR.