Ministers express concern for poor growth prospects.
Tlačové komuniké zo schôdze ministrov Medzinárodnej skupiny 24 o medzinárodných peňažných otázkach, konanej 12.10.1991 v Bangkoku. Týkali sa najmä výhľadov svetovej ekonomiky, riešenia situácie v zadlženosti krajín, globálnych úspor a produktívneho využitia obmedzených zdrojov, priorít vývoja 90. rokov a ich dôsledkov pre skupinu Svetovej banky, úsilia Svetovej banky v rozvoji súkromného sektora a žien v politike rozvoja.