Mozliwosci obslugi zadluzenia dewizowego w swietle umowy o redukcji dlugu. - Lutoborski, T.
Zadlžené hospodárstvo. Schopnosť zadlžovať sa a bankový servis spojený s dlhom. Zmluva o znížení poľských dlhov. Hlavné veriteľské krajiny Poľska. Príčiny poľských ťažkostí spojených s bankovým servisom dlhu. Zásady postupu pri znížení dlhu a jeho reštrukturalizácia. Opcie pri znížení dlhu.