Nowe warunki inwestowania kapitalu zagranicznego w Polsce. - Piotrowski, Z.
Poľský zákon o spoločnostiach s účasťou zahraničného kapitálu - Dz.U.č. 60/91, pol. 253 - ktorý platí od 4. júla 1991. Charakteristika zákona - zrušenie administratívnych obmedzení pri zakladaní takýchto spoločností, kontrola činnosti spoločností, zásady investícií, transfer zisku, odškodnenie investorov, možnosti tax credits a iné.