IMF helped menbers cope with Middle East crisis in 1991.
Informácie o politike a aktivitách MMF v období r. 1990-1991 uvádzané vo Výročnej správe MMF. Osobitné finančné opatrenia na riešenie dôsledkov krízy na Strednom východe.