USSR signs accord providing for special association with IMF.
Podmienky dohody o asociačnom členstve ZSSR a jednotlivých republík v MMF podpísanej v Moskve v októbri 1991. Výňatky z prehlásení M. Camdessusa na následnej tlačovej konferencii o úlohách a pomoci MMF v rámci tejto dohody.