IMF projects slow growth of world economy in 1991.
Projekcia hospodárskeho vývoja vo svete v období r. 1991-1992 z rozboru MMF. Percentuálne údaje očakávaného rastu v jednotlivých krajinách a regiónoch sveta. Priebeh recesie v krajinách východnej Európy a ZSSR.