K otázkam čs. vnějších ekonomických vztahů. 2. Ze studie ke strategii dalšího zapojení ČSFR do mezinárodní dělby práce v příštích letech. - Kolanda, M.
Rámcové podmienky pre intenzívnejšie zapojenie ČSFR do medzinárodnej deľby práce v 90. rokoch. Ekonomický rast vo svete a nové rozmery internacionalizačných procesov. Zmeny v komparatívnych výhodách faktorov. Prognóza čs. vonkajších hospodárskych vzťahov do r. 2000.