Patnást let působnosti loméských dohod. - Bayer, A.
Prehľad vývoja vzťahov medzi EHS a novooslobodenými štátmi Afriky a štyri dohody, upravujúce tento vzťah, podpísané v Lomé (Togo). Obsah jednotlivých dohôd. Štatistické údaje o vzájomnom obchode. Dobré perspektívy investičnej klímy v Afrike.