Acuerdo de Complementación Económica entre México y Chile.
Text dohody o ekonomickej spolupráci medzi Mexikom a Chile v súlade s ustanovením Zmluvy z Montevidea v r. 1980 a Rezolúcie 2 Ministerskej Rady ALADI (Asociácia latinskoamerickej integrácie).