Sotrudničestvo v ATR: osnova, vozmožnosti, specifika. 1. - Celiščev, I.
Skúmanie otázok, v akom zmysle možno ázijsko-tichooceánsku oblasť (ATO) skúmať ako jednotný ekonomický útvar, aké sú pespektívy vnútroregionálnej hospodárskej súčinnosti, v čom spočívajú jej zásadné zvláštnosti, ako sa formuje spolupráca krajín ATO navzájom medzi sebou a spolupráca s krajinami mimo ATO, či sa mení úloha regionálnych ekonomických leaderov, predovšetkým Japonska.