Finská firma podnikajíci v československých zájmech na bázi československého kapitálu. - Plchová, Božena
Prezentácia jedinej firmy s čs. majetkovou účasťou vo Fínsku. História firmy, výrobný program, súčasná situácia, hlavné úspechy, problémy, plány do budúcnosti. Dobré podmienky pre zakladanie spoločných podnikov s fínskymi podnikmi v ČSFR.