Podnikatel a paragrafy. Joint ventures.
Pravidlá, ktorými sa v ČSFR riadia joint ventures, čiže zmiešané spoločnosti (JV) v oblasti: zakladania a právnych noriem, povolovacieho a schvaľovacieho pokračovania, finančného hospodárenia, daňových povinností, daňových úľav, prevodov a zdanenia ziskov, úverov, devízového hospodárstva.