Výběr partnera pro společný podnik. - Fotr, Jiří
Analýza silných a slabých stránok a koncipovanie podnikateľskej stratégie pri výbere partnera pre spoločný podnik. Stanovenie ideálneho partnera a vypracovanie zoznamu potenciálnych partnerov a ich usporiadanie podľa priorít. Hodnotenie potenciálnych partnerov. Uzatvorenie zmluvy o spoločnom podniku.