K novele Občianskeho zákonníka. - Plank, K.
Dňa 5. novembra 1991 prijalo Federálne zhromaždenie novelu Občianskeho zákonníka, ktorá nadobúda účinnosť 1. 1. 1992. Charakteristika vzťahov, ktoré upravuje Občiansky zákonník. Kritika doteraz platného Občianskeho zákonníka prijatého v r. 1964 a oblastí, ktoré bolo nevyhnutné novým spôsobom upraviť.