Obchodní závazkové vztahy. - Švarc, Zbyněk
Pojem a pramene právnej úpravy. Vznik obchodných záväzkových vzťahov. Zánik obchodných záväzkových vzťahov. Záväzky z porušenia práva. Zmluvné typy v obchodnom zákonníku. Riešenie obchodných sporov.