Product liability: confusion in Europe 1992. - Reinsch, R.W
Nejasnosti okolo právnej zodpovednosti za následky použitia výrobku v súvislosti so zjednocovaním Európy. Interpretácia sporných miest v Smernici Rady ES z r. 1985 o právnej zodpovednosti za výrobky.