Munkajogi reform nyugat-európai mintára. - Prugberger, T.
Pracovné právo ako špeciálna právnická kategória, rozpracovaná vo vyspelých demokratických štátoch do najmenších detailov. Jeho nová úprava v Maďarsku, pri zohľadnení skúseností zo zahraničia. Súčasné protirečenia i v novelizovanom zákonníku práce v Maďarsku, ich riešenia. Spoločné problémy východoeurópskych štátov v pracovno-právnej oblasti. Zladenie zákonníka práce so zákonom o zamestnanosti.