Novela zákona o Slovenskej obchodnej inšpekcii.
Novela zákona sa týka tých ustanovení, ktoré sú prekonané, s osobitným zreteľom na vnútorný obchod a na výrobu a distribúciu tovarov pre vnútorný trh. Sleduje aj záruky na ochranu spotrebiteľa. Charakteristika podstatných zmien. Členenie pokút ukladaných SOI.