Mechanizm konkurencii v vojenno-promyšlennom komplekse SŠA. - Tolkačev, S.
Vysoké riziko v podnikaní vo vojensko-priemyslovom komplexe USA a kompenzácie zvýšeného rizika štátom. Podmienky znižovania nákladov konkurenciou vo vojenskom priemysle. Problém kontraktov systémom konkurzov. Porovnanie nákupu vojenskej techniky v USA a ZSSR.