Zákon z 15. júla 1991 o zmenách v sociálnom zabezpečení.
Vdovský dôchodok. Zabezpečenie občanov vykonávajúcich službu v ozbrojených silách alebo civilnú službu a členov ich rodín štátnymi dávkami. Príspevok na úhradu za užívanie bytu. Náhrada zárobku pri službe v ozbrojených silách a pri civilnej službe. Dôchodkové pripoistenie.