Jste správně pojištěni?
Informácie o poistení pre cesty a pobyt v cudzine. Prehľad poistiek poskytnutý Českou poisťovnou v Prahe 1. Združené poistenie pre cesty a pobyt. Poistenie motorových vozidiel pre cesty do zahraničia. Havarijné poistenie pre cudzinu. Sadzby tohto poistenia. Sadzby ostatného poistenia. Poistná udalosť v zahraničí. Poistenie liečebných výdavkov pri ceste do zahraničia.