Elementary quality. - Kelly, T.
Kritika amerického vzdelávania sa vzťahuje aj na základné a stredné školy. Hľadanie alternatívneho školského systému. Skúsenosti niektorých škôl so zavádzaním kritérií akosti do svojej práce pri odstraňovaní nedostatkov. Podrobnejšie sa popisujú konkrétne riešenia situácií s aplikáciou metód riadenia a zlepšovania akosti uplatňovaných v priemysle.