Les dépenses publiques pour l'enseignement universitaire et le taux de rendement fiscal: le cas de la France. - Perrot, J.
Ekonómia vzdelania. Rentabilita a finančná návratnosť nákladov na vzdelanie. Odhad finančnej návratnosti univerzitného vzdelania vo Francúzsku. Rozbor nákladov na vzdelanie: podiel štátnych a súkromných dotácií. Formy štátnej pomoci študentom - dotácie na stravovanie, ubytovanie a kultúru.