Přestavba studia na Vysoké škole ekonomické v Praze. - Pilný, Vladimír
Stručný priebeh činnosti VŠE v Prahe v minulosti. Uplatnenie nového vysokoškolského zákona o trojstupňovom štúdiu a novej organizácii štúdia a školy od r. 1990. Zameranie fakulty na financie a účtovníctvo. Charakteristika organizácie štúdia a študijných odborov na VŠE v Prahe.