Vysoká škola poľnohospodárstva v Nitre v nových podmienkach výchovy a vzdelávania. - Repka, J.
Nedostatky predchádzajúceho systému výchovy a vzdelávania, ktorý zbavoval poslucháčov schopnosti samostatne myslieť a konať. Základné zmeny, s ktorými je spojená súčasná predstava o budúcom štúdiu na Vysoke škole poľnohospodárskej v Nitre. Rozšírenie možností špecializácie v rámci päťročného štúdia.