Zeitermittlung mit dem MMZ-Verfahren. Schätzung von Zeitlängen bei wiederholt auftretenden unregelmässigen Vorgängen mit Hilfe des Multimoment Zeitmessverfahrens. - Heinz, K.
Odhad času pri opakovane sa vyskytujúcich procesoch pomocou postupu MMZ (Multimoment-Zeitmessverfahren). Ukážka praktického použitia MMZ na príklade kusovej a malosériovej výroby strojárskeho podniku.