Ocenka i stimulirovanije effektivnosti prirodoochrannych investicij (zarubežnyj opyt). - Vitin, A.
Efektívnosť ekologických investícií v USA a jej kritérium dané výpočtom diskontných nákladov. Spájanie environmentálneho prístupu s analýzou nákladov a výhod. Výpočet očakávateľských skôd na životnom prostredí a náklady na odvrátenie škôd.