Algoritmus řešení vynálezeckých úloh. 2. ARIZ-85-B. - Dostál, V.
Analýza spôsobu odstránenia fyzikálneho rozporu. Kontrola úrovne získaného riešenia a jeho predbežné hodnotenie. Aplikácia získaného riešenia. Možnosti využitia daného princípu pri riešení iných úloh. Formulácia úlohy. Spôsob riešenia. Kontrolná odpoveď. Analýza priebehu riešenia.