Disaggregation of time series models. - Wei, W.W.S
Odvodenie metódy tvorby disagregovaného modelu z daného agregovaného modelu na základe aproximácie autokovariančnej štruktúry neznámeho disagregovaného radu z dostupných autokovariancií agregovaného modelu.