On use of the EM algorithm for penalized likelihood estimation. - Green, P.J
Použitie EM algoritmu, ktorý sa bežne používa na odhad maximálnej pravdepodobnosti, na odhad penalizovanej pravdepodobnosti i maxima a posteriori. Rýchlosť a konvergencia EM algoritmu pri tejto aplikácii. Opis zjednodušenej praktickejšej metódy.