nonhomothetic generalized Leontief cost function based on pooled data. - Nakamura, S.
Pokračovanie štúdii o Leontievovom modele fixných koeficientov (Komiya, Ozaki, Lau, Tamura). Niektoré zovšeobecnenia, konfrontácia s reálnymi dátami a možnosti využitia.