note on the "surjectivity property". - Piolunowicz, A.
Autori, zaoberajúci sa Nashovou implementáciou úloh, často predpokladajú, že množina alternatív má vlastnosť surjektívnosti. V tomto článku sa uvádza dôkaz, že každá množina alternatív má túto vlastnosť, ba má i isté ďalšie zaujímavé vlastnosti.