Continuous representation of von Neumann-Morgenstern preferences. - Miyake, M.
Analýza spojitej reprezentácie relácií preferencie, spĺňajúcich Grandmontovu hypotézu. Konštrukcia zobrazenia z preferencií do množiny úžitkových funkcií.