Consumer health information and the demand for medical care. - Kenkel, D.
Empirický výskum informácií o zdraví zákazníka. Informovanosť zvyšuje pravdepodobnosť, že zákazník použije lekársku starostlivosť, ale nejestvuje korelácia medzi mierou využívania lekárskej starostlivosti a informovanosťou. Zle informovaní zákazníci podceňujú schopnosti lekárov.