Zmiany w niemieckiej opiece zdrowotnej. - Tymowska, K.
Zapojenie zdravotnej služby bývalej NDR do systému SRN potrvá 10 rokov. Obsiahla charakteristika západonemeckého zdravotného systému a jeho vývoja. Podrobná charakteristika východonemeckého (NDR) zdravotného systému, jeho vývoj a jeho financovanie.