Finský kovodělný průmysl a strojírenství - to je vyspělá technologie a diverzifikovaná výroba.
Kovospracujúci priemysel a strojárstvo ako najväčší vývozný sektor fínskeho priemyslu. Široká ponuka investičných zariadení. Medzinárodný charakter firiem v tomto sektore. Dobré perspektívy pre 90. roky. ČSFR ako partner fínskeho priemyslu. Adresár členských organizácií Konfederácie fínskeho priemyslu.